X

Silný MALOFORMÁT

Maloformátová tlač

Maloformát má napriek malosti, ktorú nesie v mene, obrovskú silu a dôležitosť.

Práve cez maloformátové tlačoviny ako sú vizitky, brožúry, pozvánky, etikety či plagáty sa snažia naši zákazníci predstaviť a zapôsobiť. V Japonsku je napríklad odovzdávanie vizitiek dôležitým obradom. Podávajú a prijímajú sa vždy oboma rukami a s jemným úklonom. Plagáty ako ich poznáme sú tu s nami už viac ako 150 rokov a dobre vymyslená a vytlačená brožúra dokáže nielen urobiť dojem, ale aj zlepšiť predajnosť produktu či služby.

Pred rokom sme výrazne posilnili našu maloplošnú tlač produkčným zariadením Ricoh Pro C7100X, a keďže sa tento krok ukázal ako správny, pokračujeme v rozširovaní tohoto segmentu aj tento rok. Na stále rastúcom počte objednávok v tejto oblasti vidíme, že do „industriálnych“ objemov môžeme ísť smelo nielen v oblasti veľkoformátu ako doteraz, ale aj v oblasti maloformátovej tlače. Preto sme tento rok do nášho strojového parku zaradili ďalšie tlačové a dokončovacie zariadenia určené na spracovanie naozaj veľkých objemov tlače malého formátu.

Xeikon, Ricoh Pro C7100X, Kip, Horizon CRF-362 či Horizon HOF-20 SPF/FC-20 sú technológie, vďaka ktorým vieme našim zákazníkom ponúknuť kvalitne a rýchlo už nie jeden až stovky ale až tisícky kusov brožúr, letákov, vizitiek, etikiet či plagátov.

Tešíme sa, že napriek stále silnejúcemu offlinu si klasické tlačoviny udržali svoje pevné miesto v marketingových mixoch a ich využívanie stále rastie.

Podobné